gebouwen bewegen | de winst van duurzame kantoorrenovatie

Auteur: Marcel van Miert, Peter Verburgt, Paul de Ruiter
Co-auteur: Thomas Chaulet, Angela Sondervan, Peter Mensinga

Bewust omgaan met energie is een actueel maatschappelijk thema. Bovendien is het van belang om bestaande gebouwen op allerlei manieren aantrekkelijk(er) te maken voor de voor gebruikers en eigenaren. Daarbij gaat het om thema’s als gezondheid, herkenbaarheid, imago, kostenaspecten, productiviteit, kennisontwikkeling. Gezien de huidige situatie op de vastgoedmarkt, ligt er een enorme uitdaging om betere en gezondere gebouwen te realiseren. De menselijke factor wordt steeds belangrijker in onze kenniseconomie, en is bepalend voor het rendement van een gebouw.

inhoud publicatie

Het boek 'Gebouwen bewegen' is een antwoord voor beleggers en gebruikers die verregaande ener­giebesparing wel ambiëren, maar het nog lastig vinden hoe ze dat moeten bereiken. Hoe creëer je duurzame waarde? Hoe combineer je energie­neutraliteit met een prettige werkplek? Hoe vind je een belegger met dezelfde ambitie? Of zelfs, hoe vind je een huurder die de meerwaarde ziet van een renovatie naar energieneutraal?

remove_red_eye 0
thumb_up 0
whitepaper
De mensen bij SMART krijgen een kick om hun klanten anders naar vastgoedbeslissingen te laten kijken, zodat zij zelf veel effectiever en efficiënter kunnen gaan werken. Slim!
Daarom ons motto: "If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough."
Contact
> Ten Hagestraat 9
> 5611 EG Eindhoven
Volg ons
SMART op Linkedin
check
Succesvol verstuurd
error_outline
Fout! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw of neem contact op met info@smartrealestate.nl.