MARTIJN HOUBEN
Martijn zijn kennis en ervaring bevindt zich met name aan de opbrengstenkant van het vastgoed. Hoe kan het rendement (maatschappelijk of financieel) van een complex of portefeuille worden verbeterd of geoptimaliseerd? Martijn zoekt daarbij de oplossing het liefst in de samenwerking. Is meer een sparringpartner dan een extern adviseur. “Hoe zou je er mee omgaan als dit jouw eigen vastgoed zou zijn?” Is een vraag die je Martijn vaak hoort stellen. Het geven van een duwtje in de goede (denk)richting van de bestaande Asset Manager. Het aanreiken van de juiste tools en het trainen voor het gebruik daarvan zodat die vaardigheden door de organisatie zelf ontwikkeld en binnen de organisatie geborgd blijven.

Martijn heeft bedrijfseconomie gestuurd aan de Universiteit van Maastricht (2001-2006) en rond op korte termijn zijn Master of Science in Real Estate (MSRE) aan de ASRE af. Professionele ervaring in het vastgoed heeft Martijn opgedaan in bijna 10 jaar op verschillende afdelingen en kantoren van DTZ Zadelhoff, waarbij hij tevens een aantal jaren voor ING Real Estate Finance heeft gewerkt.
THOMAS CHAULET
Thomas zijn kennis en expertise bevindt zich met name aan de kosten- en investeringskant van het vastgoed. Thomas wordt gekenmerkt door een sterk analytisch vermogen en kan complexe financiële vraagstukken op een overzichtelijke manier structureren en inzichtelijk maken. Nieuwe manieren van denken en werken staan voorop, waarbij duurzaamheid en ketenintegratie een belangrijk deel uitmaken van zijn projecten.

Thomas heeft Financial Management gestudeerd aan Tias Nimbas (2011). Daarvoor studeerde Bouwtechnische bedrijfskunde aan de hogeschool (2008). Hierdoor is hij in staat duidelijk de verbanden te leggen tussen techniek en financiën.
De afgelopen jaren heeft Thomas bij Smits Vastgoedzorg gewerkt als manager bedrijfsbureau en ontwikkeling. Daarvoor werkte hij ruim 6 jaar als financieel adviseur bij Fakton.